Noutati / Anunturi

26 Februarie 2014

Comunicat cu privire la Adunarea Generala a Baroului Dolj de sambata 1 martie 2014

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj

 

COMUNICAT

În atenția avocaților din Baroul Dolj

cu privire la Adunarea Generală Ordinară a Baroului Dolj

de sâmbătă, 1 martie 2014, ora 10

 

Stimați colegi,

 

Adunarea Generală a Baroului Dolj va avea loc în ziua de sâmbătă, 1 martie 2014, începând cu ora 10, la Sala Mare a Filarmonicii Oltenia din municipiul Craiova, Calea Unirii, nr.16, jud. Dolj.

 

După cum cunoașteți, adunarea generală este legal constituită cu participarea majorităţii membrilor săi și avocații din Baroul Dolj au reușit în ultimii ani să asigure acest quorum încă de la prima convocare.

 

Probabil că această tradiție este  legată de creșterea coeziunii dintre avocații din Baroul Dolj și intensificarea activităților din cadrul baroului nostru, cu efecte pozitive la nivelul comunicării dintre barou și avocați, pe de o parte, și în privința eficienței eforturilor noastre de a ancora profesia la realitățile sociale.

 

În aceste condiții, îmi exprim speranța că sâmbătă dimineața vor participa la lucrările adunării cât se poate de mulți avocați din Baroul Dolj, făcând astfel ca eforturile acestora să aibă utilitate și eficiență pentru interesele profesiei și ale baroului în general dar și pentru timpul dedicat de fiecare dintre noi acestei activități.

 

        Prof.univ.dr.

     Ion Turculeanu

            Avocat

  Decanul Baroului Dolj