Noutati / Anunturi

03 Septembrie 2014

Toamna Culturală la Baroul Dolj 2014

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj

Nr. 1583 / 02.09.2014

 

COMUNICAT

referitor la

TOAMNA CULTURALĂ A BAROULUI DOLJ 2014

 

"Toamna Culturală a Baroului Dolj" se înscrie în acțiunile de promovare a culturii pe care Baroul Dolj le-a întreprins cu regularitate în ultimii ani și a fost organizată pentru prima dată în istoria baroului în anul 2013. Ca și în cazul celorlalte acțiuni profesionale, sociale sau cultural-sportive, sperăm că și aceasta își va găsi locul în rândul evenimentelor pe care baroul le va organiza în mod tradițional, în fiecare an.

 

"Toamna Culturală a Baroului Dolj" 2014 - ediția a II-a, continuă tradiția privind organizarea unor evenimente culturale dedicate membrilor Baroului Dolj în perioada octombrie-noiembrie 2014.

 

În acest sens, Consiliul Baroului Dolj îi invită pe membrii baroului la spectacolele organizate la instituțiile de cultură din Craiova, precum Filarmonica Oltenia, Opera Română Craiova sau Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova.

 

Evenimentele selecționate pentru a satisface iubitorii de cultură se vor desfășura după cum urmează:

 

- 7 octombrie 2014, ora 20.00, la Filarmonica Oltenia din Craiova - "Uverturi Celebre", Dirijor Alexandru Iosub, Solist Alexandru Marian - vioară; Spectacol organizat exclusiv pentru Baroul Dolj - 400 bilete.

 

- 11 octombrie 2014, ora 19.00, la Opera Română Craiova - premiera spectacolului "Don Giovanni" de W.A.Mozart; 150 bilete destinate pentru avocații din Baroul Dolj.

 

- 16 noiembrie 2014, ora 18.00, la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova - spectacolul "Familia Tot", regia Bocsardi Laszlo; Spectacol organizat exclusiv pentru Baroul Dolj - 120 bilete.

 

Biletele se eliberează gratuit pentru avocați (maxim două bilete pentru fiecare avocat) de la sediul Baroului Dolj. Prin organizarea acestei serii de evenimente, Baroul Dolj susține, de asemenea, proiectul "CRAIOVA, CAPITALĂ EUROPEANĂ 2021".

 

Prof. univ. dr.

Ion Turculeanu

Avocat

 

Decanul Baroului Dolj

 

Toamna culturala BDJ 2014s