Noutati / Anunturi

19 Februarie 2015

Avocații din Baroul Dolj au acces complet din Contul Avocatului la aplicația online Legalis - legislație, jurisprudență, doctrină

Consiliul Baroului Dolj a hotărât în ședința sa de azi, 19 februarie 2015, extinderea colaborării cu Editura C.H.Beck în sensul continuării posibilității ca avocații din Baroul Dolj să poată accesa gratuit din Contul Avocatului Biblioteca Juridică Legalis 2.0, cu toate modulele acestei aplicații - Legislație, Jurisprudență și Doctrină.


Mai multe informații despre aplicația Biblioteca Juridică Legalis 2.0 pot fi obținute de aici.

 

Având în vedere că numărul de accesări simultane este limitat, pentru ca accesul la Legalis2.0 să fie disponibil pentru cât mai mulți avocați din Baroul Dolj, este importantă deconectarea din aplicație după obținerea informațiilor care ne sunt necesare. 

 

De asemenea, vă rugăm să aduceți la cunoștința secretariatului Baroului Dolj dacă nu veți putea accesa aplicația din cauza atingerii limitei de accesări posibile. Pentru soluționarea acestei situații Consiliul Baroului Dolj va putea decide cu privire la creșterea numărului de accesări simultane.

 

      Prof.univ.dr.

   Ion Turculeanu

          Avocat

 

Decanul Baroului Dolj