Noutati / Anunturi

20 Iulie 2016

Activitatea Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești, 18 iulie - 28 august 2016

Vă aducem la cunoștință informațiile comunicate de Curtea de Apel Craiova prin adresa nr. 32518/14.07.2016, în vederea unei bine desfășurări a activității Curții de Apel Craiova.

În perioada vacanței judecătorești, 18 iulie 2016 – 28 august 2016, activitatea de judecată precum și activitatea compartimentelor auxiliare ale Curții de Apel Craiova se va desfășura astfel:

  • completele speciale constituite pentru perioada vacanței vor soluționa cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.
  • Activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal și se desfășoară în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar activitatea cu publicul se desfășoară între orele 08.30 – 13.30.

În perioada vacanței judecătorești, ședințele de judecată se vor desfășura astfel:

  • în materie penală, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 09.30, având ca stadiu procesual cauze directe și apel.
  • În materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 09.30 pentru secțiile civil I și II și ora 09.30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluționarea cu celeritate, dar care se depun la instanță, în timpul vacanței judecătorești primesc dată certă în aceeași zi, la compartimentul arhivă – registratură al Curții de Apel Craiova, urmând a fi înregistrate și repartizate în ordinea sosirii, după reluarea activității.

Cauzele directe înregistrate în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă în perioada vacanței judecătorești, vor fi soluționate de către judecătorul aflat în activitate conform ordinului de serviciu.

Vă rugăm să vă încadrați în programul stabilit atât în vederea depunerii de acte la dosare cât și a înregistrării de noi acțiuni.