Evenimente / Baroul Dolj

25 Iunie 2012

COMUNICAT, Cum a fost...

Cu ocazia ediției inaugurale a Crosului Avocaților din Baroul Dolj, organizat cu prilejul zilei Avocatului Român, ne revine deosebita plăcerea de a vă informa că scopul scontat a fost atins, numarul participanților fiind peste așteptări.

În ciuda prognozelor meteo nefaste, care anunțau cod galben de averse, avocați de toate vârstele s-au prezentat la lina de start, cu un singur scop - promovarea Baroului Dolj în rândul comunității locale.

Se spune că prima condiție pentru a câștiga este participarea, astfel spre deosebire de alte competiții sportive la care există învingători și învinși, crosul reprezintă un caștig pentru toți participanții. Pe lângă cele 3 locuri simbolice, Lucian Marinescu (I), Armand Tudor (II), Bobonete Cosmin (III), atmosfera a fost destinsă, toți alergătorii s-au bucurat de aer curat, o vreme superbă și bineînțeles satisfacția unei binemeritate băuturi răcoritore în compania colegilor avocați la terasa "Debarcader".

Speram că la următoarea ediție a Crosului Avocatilor din Baroul Dolj, numărul paricipanților să depășească din nou așteptările.

Multumim tuturor participanților, celor care au înteles adevaratul scop al acestei acțiuni și echipei de organizare.

 

Av. Lucian Marinescu

Baroul Dolj