Evenimente / Baroul Dolj

25 Iunie 2013

Comunicat Baroul Dolj - Ziua Avocatului, 21 iunie 2013, Cum a fost

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj

Craiova, 25 iunie 2013

COMUNICAT

Ziua Avocatului Român sărbătorită la Baroul Dolj

 

Avocații din Baroul Dolj au sărbătorit "Ziua Avocatului Român" în cadrul unui simpozion organizat în ziua de sâmbătă, 21 iunie 2013, începând cu ora 14 la sediul Baroului Dolj din Craiova, Bdul Carol I, Nr.1, Bl.17D mezanin.

           

Simpozionul organizat cu ocazia Zilei Avocatului Român a fost dedicat unei personalități a avocaturii doljene, avocatul Toma Mar-Ocneanu, decan al Baroului Dolj în perioada 1879 - 1883.

           

După cuvântul de deschidere al domnului prof. univ. dr. Ion Turculeanu, Decanul Baroului Dolj, au luat cuvântul Ion Șt. Diaconu, avocat Baroul Dolj, prof. univ. dr. Bianca Predescu, membru în Consiliul Baroului Dolj, Dumitru Stan, avocat pensionar și prof. univ. dr. Theodor Sâmbrian, avocat Baroul Dolj și profesor la Facultatea de Drept și Științe Administrative.

           

Invitații și avocații care au participat la lucrările simpozionului au vizitat expoziția realizată cu lucrările avocaților, autori de cărți de beletristică, care desfășoară activități literare - avocat Oprița Defta, avocat Livia Călin, avocat Ion Floricel, avocat Ion Șt. Diaconu și avocat Alexandru Bosneanu.

           

În încheierea festivității prilejuite de sărbătorirea, în data de 21 iunie 2012, a Zilei Avocatului, Corul Baroului Dolj a susținut un concert.

           

La finalul evenimentului, Consiliul Baroului Dolj a oferit un cocktail la care au fost invitați toți participanții la simpozion.

 

        Prof.univ.dr.

     Ion Turculeanu

            Avocat

 

  Decanul Baroului Dolj