Examenul de admitere in profesie

Examenul de primire în profesie sesiunea septembrie 2016. Hotărâri ale Consiliului UNBR din 4 iunie 2016.

Hotărârea nr. 96 din 04 iunie 2016 a Consiliului U.N.B.R. privind modificarea și completarea Regulamentului – cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice (doc / pdf)

Hotărârea nr. 97 din 04 iunie 2016 a Consiliului U.N.B.R. privind organizarea examenului de primire în profesie, sesiunea septembrie 2016 (doc / pdf)

Hotărârea nr. 98 din 04 iunie 2016 a Consiliului U.N.B.R. pentru republicarea în formă consolidată a Regulamentului – cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice (doc / pdf)

Hotărârea nr. 99 din 04 iunie 2016 a Consiliului U.N.B.R. privind taxa de înscriere la examenul de primire în profesie, sesiunea septembrie 2016 (doc / pdf)

Vila Themis

Afalti mai multe despre vila baroului Dolj.