Pregatire initiala / Examen absolvire

INPPA Craiova - Locația de examen și repartizarea la săli a avocaţilor stagiari care urmează să susțină proba scrisă a Examenului de absolvire a INPPA, Sesiunea noiembrie - decembrie 2015

Proba scrisă a Examenului de absolvire a INPPA va avea loc în data de 7 decembrie 2015, cu începere de la ora 14.00.

 

Pentru avocații stagiari - cursanți ai INPPA Craiova - proba scrisă se va desfășura la sala 03 de la sediul Facultății de Drept și Științe Sociale din Craiova, str. Calea București nr.107D (vezi locație Google Maps).

 

Proba scrisă durează 3 ore. Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la sălile de examen cu o oră înainte de începerea probei scrise, respectiv la ora 13.00, cu actul de identitate.

 

- Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverinţa provizorie de identitate (în caz de pierdere a cărţii/buletinului de identitate), paşaportul sau permisul de conducere, prezentate în original şi aflate în termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate în considerare

 

- Este strict interzis accesul în clădire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, notebook-uri)

 

Este permis accesul în sala de examen cu legislaţie neadnotată şi necomentată.