Noutati / Stiri

07 Aprilie 2009

Fair Trials International - Nottingham (UK)

Departamentul Afaceri europene, cooperare internaţională şi programe

Uniunea Naţională a Barourilor din România

 

Fair Trials International (FTI), organizatie guvernamentala independenta, neimplicată politic care isi desfasoara activitatea in vederea apararii drepturilor persoanelor care au procese într-o tara, alta decat tara de origine. De asemenea, organizeaza sesiuni de pregatire si evenimente care urmaresc crearea unei retele in vederea usurarii schimbului de experienta intre avocatii europeni si in vederea dezvoltarii aptitudinilor acestora in tratarea cauzelor transfrontaliere.

 

FTI organizeaza Programul de Pregătire a Tinerilor Aparatori. Programul de pregatire va oferi avocatilor tineri din Uniunea Europeana posibilitatea de a deprinde abilitati, de a-si face contacte si ii va ajuta in a deveni lideri in domeniul dreptului penal si in a apara drepturile la un proces echitabile in cazurile transfrontaliere.

 

Programul se va desfasura in perioada 22 iunie - 26 iunie 2009 iar FTI va suporta costurile cazarii, ale mancarii si ale pregatirii participantilor. In plus, nu exista taxe de participare, participantii trebuind doar sa isi asigure costurile de transport catre si de la Nottingham (UK). Mai multe detalii cu privire la continutul cursului si cu privire la programul evenimentului gasiti in fisierul PDF, atasat. Selectia candidatilor se va face pe baza formularului de inscriere, de asemenea atasat.

 

Speram sa ne puteti ajuta in a promova aceasta sesiune de pregatire tinerilor avocati din Romania prin intermediul website-ului, publicatiilor, email-urilor, contactelor personale prin publicarea Procedurii de Selectie a Candidatilor, care de asemenea este atasata. Dat fiind că suntem o organizaţie de caritate mică, nu avem resursele să plătim pentru publicitate.

 

Termenul limita de primire a cererilor este 10 aprilie 2009 si am dori ca de aceasta oportunitate sa profite cat mai multi avocati romani.

 

Pentru mai multe detalii puteti contacta Fair Trials International:

 

Wafa Shah

Asistent - Departament Politici

Fair Trials International

Tel: +44 (0)20 7762 6404

Fax: +44 (0)20 7762 6401

Wafa.Shah@fairtrials.net

www.fairtrials.net

 

Vila Themis

Afalti mai multe despre vila baroului Dolj.