Noutati / Stiri

07 Aprilie 2009

Mesajul domnului Vincent Pinatel, avocat în Baroul Marsilia şi preşedinte al World Lawyers Sport Association

 

Pe adresa Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din Craiova a sosit un mesaj din partea d-lui Vincent Pinatel, avocat în Baroul Marsilia şi preşedinte al World Lawyers Sport Association.

 

Reproducem mai jos cuprinsul mesajului:

 

"Dragi confraţi,

 

Competiţia „Eurolawyers 2009" se apropie cu paşi mari şi avem deja 16 echipe înscrise din 12 ţări!

 

Cu două luni înainte de lovitura de începere, mai este încă destul timp să vă pregătiţi echipa şi să ne alăturăm în Rovinj, Croaţia, între 27 şi 31 mai!

ATENŢIE! Alte echipe sunt în aşteptarea confirmării, deci grăbiţi-vă cu înscrierea!

 

Marea echipă naţională a Croaţiei din 1998 (semifinalistă a Cupei Mondiale din Franţa!) ar putea juca un meci demonstrativ împotriva unei selecţionate europene a avocaţilor!!! Vom şti mai multe după următoarea mea vizită la Rovinj, la sfârşitul lunii aprilie. Voi reveni cu informaţii...

 

Vă aşteptăm deci în număr cât mai mare pentru a face din această a III-a ediţie a competiţiei o sărbătoare magnifică şi de neuitat...

 

Veţi găsi toate informaţiile necesare pe site-ul nostru: www.euro-lawyersfootballcup.com

 

Cu prietenie,

 

Vincent Pinatel"

 

Reamintim că, având sprijinul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Craiova a organizat şi înscris echipa reprezentativă de fotbal a avocaţilor români la Campionatul European de Fotbal al Avocaţilor, ce se va disputa în Rovinj, Croaţia, între 27 şi 31 mai 2009.

 

Dragoş Nicu,

Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din Craiova

Vila Themis

Afalti mai multe despre vila baroului Dolj.