Noutati / Stiri

10 Martie 2014

Acreditare INPPA pentru participarea online la Conferința Extraordinară a Noilor Coduri Penale

La solicitarea Societății de Științe Juridice, pentru prima oară, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a acreditat participarea online la o conferință de specialitate juridică: Conferința Extraordinară a Noilor Coduri Penale.

Website eveniment: http://conferinte.juridice.ro/probleme-dificile-de-drept-penal-2014/

Acreditare INPPA: 5 puncte de pregătire profesională pentru avocați. Punctele se acordă doar pentru participanții înscriși pentru vizionare individuală (întrucât pentru vizionare individuală se poate asigura identificarea participantului).

Interactivitate:

1. Participanții online vor putea interveni în discuții cu întrebări și solicitări de precizări, utilizând două numere de telefon, disponibile permanent pe parcursul transmisiunii, care vor fi transmise de îndată speakerilor de către moderatori. Numerele de telefon: 0742.002.697 și 0752.247.631.

2. De asemenea, participanții online vor putea adresa întrebări scrise în timpul evenimentului, în pagina special dedicată pe site-ul evenimentului, întrebări care vor fi transmise de îndată speakerilor de către moderatori.

Cost transmisiune LIVE online vizionare individuală: 80 lei + TVA (acces înregistrare video inclus).

Acreditarea INPPA pentru participarea în sală: 15 puncte. 

 

Informații despre înscrieri: http://conferinte.juridice.ro/probleme-dificile-de-drept-penal-2014/inscrieri/

Vila Themis

Afalti mai multe despre vila baroului Dolj.