Noutati / Stiri

28 Ianuarie 2009

www.Legal-Profession.org

Mesaj de la Legal-Profession.org

Către: Uniunea Naţionala a Barourilor din Bucureşti

Domnule Preşedinte,

Stimaţi colegi,

Noi - Camera de Avocaţi din Frankfurt pe Main, Germania - am dori să vă prezentăm o nouă iniţiativă a Camerei Avocaţilor din Frankfurt:

http://www.legal-profession.org/

Legal-Profession.org operează pe o platformă de internet care permite organizaţiilor şi instituţiilor de avocaţi să se prezinte unui public larg la nivel internaţional. De asemenea pe site-ul web Legal-Profession.org pot fi publicate evenimente si ştiri relevante pentru profesionişti activi la nivel internaţional.

Organizaţiile eligibile pentru publicare pe Legal-Profession.org pot fi Camere de avocaţi din tara sau la nivel regional cu obligaţia de membru, şi de asemenea asociaţii voluntare din ţară sau la nivel internaţional. Chiar şi avocaţii profesionişti (Firme de Avocaţi sau Practicieni individuali) pot publica pe Legal-Profession.org informaţii privind activităţile lor transfrontaliere.

Pentru a publica pe „Legal-Profession.org" trebuie sa va înregistraţi (clic pe butonul respectiv de pe web site). După aceea se accesează cu parola stabilită in timpul procesului de înregistrare.

In timp ce informaţiile se adresează publicului profesionist, celelalte titluri: ştiri (news) evenimente (events) şi pregătirea profesională continuă (training and continued education) sunt disponibile numai instituţiilor şi organizaţiilor care le solicita printr-o explicaţie scurtă, transmisă prin e-mail la mailto:webmaster@legal-profession.org. , despre cine sunteţi şi ce tip de informaţii  intenţionaţi să publicaţi.

De asemenea, puteţi transmite, dacă doriţi ca organizaţia dvs. să apară pe site, următoarele informaţii privind entitatea dvs.: nume, adresa, telefon, fax cu prefix, adresa de e-mail şi web site, ce tip de organizaţie sunteţi (voluntară, guvernamentală, de reprezentare a profesiei).

Pentru mai multe detalii privind înregistrarea şi cele menţionate va rugăm să citiţi întrebările frecvente, FAQ (disponibil si pe bara de jos a website-ului), înainte de a accesa orice alt element.

Vă rugăm să utilizaţi această platformă în mod frecvent, pentru a consolida cooperarea internaţională a organizaţiilor de avocaţi şi totodata să transmiteţi aceste informaţii către membrii dvs.

Cele mai bune urări,

Prof. Dr. Dr. Dr. Lutz Simon

Preşedinte

Rechtsanwaltskammer Frankfurt am Main

Bockenheimer Anlage 36

60313 Frankfurt am Main

Tel.: 069 17009830

Fax: 069 17009851

e-mail: lauda@rak-ffm.de

http://www.rechtsanwaltskammer-ffm.de/

 

Traducere mesaj e-mail: Maria Jianu/Secretariat UNBR

 

 

Vila Themis

Afalti mai multe despre vila baroului Dolj.