Asociatia Dem Stoenescu - activitati umanitare

Asociatia Dem Stoenescu sponsorizeaza serbarea Asociaţiei handicapatilor fizic din Craiova care va avea loc in ziua de vineri, 17 aprilie 2008 la ora 12.00. Cu această ocazie Asociaţia a cumpărat încălţăminte şi alte daruri pentru toţi copii care vor participa la serbare.

 

În anul 2008, Baroul Dolj a organizat campania "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Craiova şi Asociaţia Vasiliada, organizaţie neguvernamentală aflată sub patronajul Mitropoliei Oltenia, care oferă servicii sociale persoanelor nevoiaşe din regiunea Oltenia.

În cadrul campaniei, Baroul Dolj a participat la un proiect de sprijinire a copiilor internaţi în secţia de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Proiectul a constat în renovarea şi dotarea a cinci saloane, precum şi amenajarea unei săli de activităţi, în care copiii vor avea posibilitatea să îşi petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut.

Inaugurarea investiţiilor realizate în cadrul proiectului a avut loc ieri, 15.04.2009 la Spitalul Judeţean din municipiul Craiova.