Accesări record pentru site-ul Baroului Dolj în anul 2017

Baroul Dolj a publicat pe site-ul oficial, www.BaroulDolj.ro, un număr de 1159 de știri, anunțuri, articole și alte informații în perioada martie 2017 – martie 2018. Rezultă astfel că în fiecare zi lucrătoare au fost postate între 4 și 5 articole și alte informații pe site-ul Baroului Dolj.

De asemenea, site-ul Baroului Dolj a fost poarta de acces a avocaților din Baroul Dolj câtre contul propriu, de unde, după autentificare, au acces direct la date profesionale, la istoricul personal complet SAJ Baroul Dolj, la fluxul de știri intern al baroului și la Biblioteca Juridică Legalis. De asemenea, din Contul Avocatului, membrii baroului pot face solicitări pentru certificate constatatoare eliberate din aplicația Recom Online gestionată de ONRC. Astfel, în ultimul an au fost înregistrate peste 32.000 de accesări în Biblioteca Juridică Legalis și au fost eliberate aproape 500 de certificate constatatoare ONRC, pe baza solicitărilor efectuate direct din Contul Avocatului de către membrii baroului.

Calitatea și volumul informațiilor postate pe site-ul Baroului Dolj, www.BaroulDolj.ro, atât public cât și pe Contul Avocatului, au fost la baza înregistrării unei audiențe record pe site în perioada martie 2017 – martie 2018, după cum urmează: