Baroul Dolj a participat la ”Cupa Bucovina” 2023

În perioada 4-7 mai 2023, Baroul Suceava și Asociația “Avocați din Bucovina” au organizat competiția sportivă anuală de fotbal a avocaților, sub denumirea “Cupa Bucovinei”, eveniment la care a participat și o delegație a Baroului Dolj, condusă de către decanul Dragoș Nicu și consilierul Mihai Popescu.
Beneficiind de un efort colosal al inimoasei echipe de organizare coordonate de către decanul Baroului Suceava, av.Liviu Mihai, evenimentul a avut o amploare excepțională, marcând un record de participare: la startul competiției s-au aliniat nu mai puțin de 28 de echipe din România și Republica Moldova, cu un total de 450 de participanți și invitați.  
Lovitura de începere a competiției a fost dată de către prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, iar cea de începere a finalei de către președintele U.N.B.R., Traian Briciu și de fostul fundaș al naționalei României, Dorin Goian.
Podiumul competiției a fost ocupat de echipele barourilor Cluj, Timiș și Iași, în această ordine. Echipa Baroului Dolj a ocupat locul 15, dar câștigători au fost, de fapt, toți participanții, care au profitat de acest prilej pentru a interacționa, pentru a-și împărtăși reciproc din experiențele profesionale, pentru a stabili sau consolida relații profesionale sau de prietenie.
Evenimentul a fost onorat de prezența președintelui U.N.B.R., Traian Briciu, a vicepreședinților U.N.B.R. Ion Turculeanu și Mihai Baco, precum și a președintelui Uniunii Avocaților din Moldova, Dorin Popescu. Acestora li s-au alăturat Cristian Domocoș, membru al Comisiei Permanente a U.N.B.R., Emanoil Ploșniță, fost președinte al Uniunii Avocaților din Republica Moldova, numeroși decani din țară și membri ai Consiliului U.N.B.R., precum și decanul Baroului Chișinău, Alexandru Țurcan.
Trofeele competiției au fost realizate de sculptorul Mircea Dăneasă, senator al României și reprezintă o reproducere stilizată a statuii ”Bucovina Înaripată”, ce se înalță în centrul Sucevei, pentru cinstirea memoriei eroilor și martirilor Bucovinei.
Galeria foto a evenimentului se găsește la link-ul următor:


https://photos.google.com/share/AF1QipNPh5Ht64HihQB0jUGWRLzHq4k_Y4duh-wzckfEKMDfFdOiRz5t3hRrBVQrtZ85qQ?pli=1&key=Z2FEMlNoT3JPZVFrLVlHQjFVUUt3aFJ2NTI5N053