Baroul Dolj - Comunicat Proiect FII BUN SI DARUIESTE DE CRACIUN 2014

Uniunea Națională a Barourilor din România

Baroul Dolj

20.01.2015

COMUNICAT

Referitor la proiectul FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN 2014

 

Baroul Dolj a desfășurat în parteneriat cu Asociația Vasiliada de pe lângă Mitropolia Oltenia, cea de-a VIII-a ediție a programului umanitar FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN.

 

Campania FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN din anul 2014 s-a bazat pe un concept nou, conform căruia zece copii selectați de Asociația Vasiliada din mediul rural, cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii cu posibilități materiale reduse, vor beneficia până la finalul anului școlar 2014-2015 de câte o masă caldă după fiecare zi de școală.

 

Decanul Baroului Dolj le mulțumește tuturor persoanelor care au binevoit să contribuie la succesul acestui proiect, prin care au fost colectate haine, jucării și suma totală de 3500 lei. Transmitem un mesaj special de mulțumire Doamnei Elena Dumitrescu, cetățean român din Italia, care a contribuit cu o cantitate semnificativă de produse alimentare care au fost, de asemenea, donate în cadrul proiectului.

 

Sperăm ca beneficiile acestui proiect derulat de Baroul Dolj și Asociația Vasiliada, să continue să însenineze viața persoanelor care au nevoie de ajutor și în anii care vor urma.

 

Prof.univ.dr

avocat

Ion Turculeanu

Decanul Baroului Dolj