Baroul Dolj salută aniversarea Asociației Studenților Basarabeni din Craiova

În acest an, ziua de 24 iunie a avut o semnificatie aparte pentru Baroul Dolj.

Ziua Avocatului Român a coincis cu o sărbătoare importantă pentru comunitatea studenților basarabeni ai Universității din Craiova, care au marcat 15 ani de existență pentru Asociația Studenților Basarabeni din Craiova. De la acest eveniment, Baroul Dolj  nu putea lipsi, câtă vreme mulți dintre membrii Asociației sunt studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, principalul ”furnizor” de tineri avocați ai baroului.

Puternic atașat valorilor studenților basarabeni,Baroul Dolj s-a aflat tot timpul alături de acești tineri minunați, un moment important derulându-se la 13 aprilie 2023, când Consiliul Baroului Dolj a aprobat un protocol de colaborare cu Asociația Studenților Basarabeni din Craiova,  având ca obiect promovarea valorilor profesionale în domeniul juridic,precum si alte obiective.

Baroul Dolj, reprezentat de prodecanul Bogdan Valentin Mihăloiu, a răspuns invitației adresate de Asociația Studenților Basarabeni din Craiova, participând la gala organizată cu această ocazie în Aula Magna ”Ion Dogaru”a Facultății de Drept.

Baroul Dolj a felicitat cu aceasta ocazie Asociația Studenților Basarabeni din Craiova și noua conducere a Asociației,în persoana domnișoarei președinte Rubina Dandîș, pentru frumoasa aniversare și a transmis tuturor studenților deplinul angajament al avocaților doljeni pentru sprijinirea tinerilor studenți basarabeni din centrul universitar craiovean.