Campania ”SUSȚINE UN COPIL SĂ RĂMÂNĂ ÎN ȘCOALĂ”

Baroul Dolj sprijină Campania ”Susține un copil să rămână în școală” desfășurată de organizația World Vision Romania.

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea pentru a identifica nevoile actuale ale celor mai vulnerabili copii. Aceste nevoi își găsesc ulterior soluțiile în programele pe termen lung pe care le derulează, cu accent pe educație, protecția și participarea copilului, dezvoltare economică rurală și sănătate.
Activează în România de peste 30 de ani, fiind cea mai mare organizație din țară prezentă în mediul rural.

Prin acest program organizația World Vision Craiova oferă pentru 510  copii de la sate, clasele 0-IV, un program zilnic de afterschool: o masă caldă și două ore de ajutor la teme și alte lecții remediale, precum și 120 de burse pentru elevi liceeni din mediul rural .

Vă punem la dispoziție Formulate tip 2.3.0. pentru colegii avocați interesați și care doresc să direcționeze 3,5% din impozit către Fundația WORLD VISION ROMÂNIA.

După completarea formularelor, acestea pot fi depuse fizic la sediul Baroului Dolj (persoană contact Adrian Armășelu) sau în format electonic pe adresa de email : carmen_marinescu@wvi.org.