Ce este EasyLaw?

 

Este un software pentru avocati, o aplicație web-based complexă dar foarte ușor de folosit, realizată de o echipă de programatori experți (senior developer), care automatizează activitățile de rutină ale avocaților sau personalului implicat in domeniul avocaturii.

Aplicatia EasyLaw este securizată SSL (Secure Sockets Layer), este o tehnologie de securitate care criptează comunicațiile între serverul de hosting și browser, oferind integritatea și siguranta transferului de date fără riscul de a fi interceptate sau furate.  

Posibilitatea de informare/alertare a avocatului/responsabilului cu privire la anumite activități din dosarele cu interes imediat și transmiterea unor informații clientului sau numirea unui avocat colaborator ca responsabil în dosar, chiar dacă acesta este din altă localitate.

Accesarea lor în orice moment de pe orice tip de dispozitiv (smartphone,tableta,laptop,p.c.), fiind necesar doar accesul la internet.

Sincronizarea termenelor și modificărilor dosarelor introduse cu Ecris (portal.just.ro) și acces la dosarele electronice la instanțele următoarelor Curți de Apel: Cluj, Constanța, Craiova, Oradea, Pitești, Suceava, Tg. Mureș, Timișoara.