Centrul teritorial Craiova al INPPA - Programul de pregătire pentru stagiarii de anul II - Deschidere oficială

 Centrul Teritorial Craiova al INPPA

 

COMUNICAT

 

În ziua de joi, 25 iunie 2009, Centrul Teritorial Craiova al INPPA a deschis oficial cursurile Programului de pregătire profesională a avocaţilor stagiari din anul II înscrişi în barourile afiliate la Centrul Teritorial Craiova al INPPA (Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea).

Cursurile la care sunt înscrişi 168 de avocaţi vor avea loc în cadrul a cinci module, patru module a câte 20 de ore se organizează de către Centrul Teritorial Craiova al INPPA la sediul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Craiova iar al modulul 5 de 28 de ore va fi organizat la barourile afiliate.

Avocaţii stagiari de anul II înscrişi la Programul de pregătire iniţială vor putea obţine titlul profesional de avocat definitiv după promovarea examenul de absolvire a cursurilor organizate de Centrul teritorial Craiova al INPPA.

Taxa de înscriere în vederea participării la cursurile Programului de pregătire profesională a avocaţilor stagiari din anul II înscrişi în barourile afiliate la Centrul Teritorial Craiova al INPPA este de 300 lei pentru fiecare avocat.

Programul complet al modulelor este publicat pe site-ul Centrului teritorial Craiova al INPPA - www.inppacv.ro.

 

Prof.univ.dr. Ion Turculeanu

Avocat

Preşedintele Centrului teritorial Craiova al INPPA