Conferință on line - ”Specialiști de referință discută despre probleme actuale în codurile României” , 26 septembrie 2020, ora 10.00

Grupul editorial Universul Juridic organizează Conferința „Specialiști de referință despre probleme actuale în codurile României”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 10,00, și se va desfașura în variantă online.

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA, fiind inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

Conferința este structurată în patru secțiuni distincte, moderate de personalități marcante ale Dreptului românesc, care vor parcurge alături de speakerii invitați probleme actuale ce țin de Dreptul Civil și Procedura civilă, dar și de Dreptul Penal și Procedura Penală.

Cei patru moderatori prestigioși ai secțiunilor sunt dnii Prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, Founding Partner STOICA & Asociații, Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, Prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca și Jud. dr.  Mihail Udroiu. 

Accesul este acordat individual de către organizatori tuturor avocaților membri definitivi și stagiari pe baza colaborării Baroului Dolj cu Universul Juridic.

Detalii la adresa:

https://www.universuljuridic.ro/specialisti-de-referinta-despre-probleme-actuale-in-codurile-romaniei-editia-a-iii-a-online/