Cum a fost...

Mult așteptata Cupa Themis la Tenis de Câmp, organizată de Baroul Dolj, aflată deja la a patra ediție s-a desfășurat în perioada 29-31 mai 2015, la Baza sportivă Pro Tenis care și-a deschis larg porțile pentru cei 22 de avocați înscriși pe tabloul principal.

 

Desfășurată pe fundalu unei atmosfere numai bună pentru tenis, competiția din acest an a avut de toate: meciuri frumoase, surprize plăcute, nou intrați pe tabloul principal, ieșiri de pe tablou, confirmări în poziția clasamentului, momente distractive, reacții nervoase, meciuri frumoase între parteneri sensibil egali, partide care au depasit pragul de 3 ore (nedepăsit până acum la edițiile anterioare), epuizare psihică și mai ales fizică și de asemenea prima ediție unde s-a desfășurat și competiția de dublu. Într-un cuvânt, a fost o ediție care a avut de toate și spunem noi, tocmai de aceea a fost atât de frumoasă.

 

În privința câștigătorilor acestui turneu, la meciurile de simplu câștigător a fost domnul avocat Lincă Marian, care a dispus cu scorul de 7-5; 7-5 de domnul avocat Lucian Marinescu, iar la dublu, finala s-a disputat între echipele formate de domnii avocați Florin Popa și Armand Tudor pe de-o parte și de domnii lichidatori Topuzu Valentin și Vlad Bbov, pe de alta parte, care au și dispus cu scorul de 6-3; 6-2.

 

Le mulțumim sponsorilor și tuturor participanților la acest turneu pe care îi așteptăm în anul următor la cea de-a cincea ediție a Cupei Themis la Tenis de Câmp 2016.