FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN 2008 - Campanie umanitară desfăşurată de Baroul Dolj

Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj

 

„FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN"

Campanie pentru ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate

Decembrie 2008

 

COMUNICAT

cu privire la campania "Fii Bun si Daruieste de Crăciun"

iniţiată de Baroul Dolj în parteneriat cu Asociaţia Vasiliada,

organizaţie neguvernamentală aflată sub patronajul Mitropoliei Oltenia

 

Baroul Dolj a iniţiat în anul 2007 campania "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" de ajutorare a copiilor şi bătrânilor aflaţi în dificultate din comunitatea noastra. Campania a constat în colectarea la sediul Baroului Dolj de bani (peste 25.000 lei), haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc. care au fost distribuite în perioada Crăciunului la colectivităţile de bătrâni şi copii aflaţi în dificultate din peste 19 centre coordonate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

 

În anul 2008, Baroul Dolj va organiza campania "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Craiova şi Asociaţia Vasiliada, organizaţie neguvernamentală aflată sub patronajul Mitropoliei Oltenia, care oferă servicii sociale persoanelor nevoiaşe din regiunea Oltenia.

 

În cadrul campaniei, Baroul Dolj va participa la un proiect de sprijinire a copiilor internaţi în secţia de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Proiectul va consta în renovarea şi dotarea a cinci saloane, precum şi amenajarea unei săli de activităţi, în care copiii vor avea posibilitatea să îşi petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut.

 

Campania "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" îşi propune, de asemenea, cumpărarea de încălţăminte şi dulciuri pentru copiii orfani cu handicap fizic şi psihic de la Şcoala specială Sf. Mina din Craiova.

 

Cu speranţa că prezentul proiect, bazat pe sentimente umanitare, pe generozitate şi afecţiune, va împlini pe plan sentimental menirea noastră ca indivizi, Baroul Dolj invită la parteneriat toate persoanele fizice sau juridice interesate să participe la această acţiune umanitară.

 

Mai multe detalii:  Baroul Dolj, www.barouldolj.ro, 0351.40.84.30, 0251.41.39.40, office@barouldolj.ro.

 

     Prof.univ.dr.

         Avocat

    Ion Turculeanu

Decanul Baroului Dolj