FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN 2009

"FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN"

2009

   

Stimaţi colegi,

"FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" este o campanie de ajutorare a copiilor şi bătrânilor nevoiaşi din comunitatea noastra. Campania este realizată de Baroul Dolj încă din anul 2007 şi constă în colectarea la sediul Baroului Dolj de bani, haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc. care vor fi distribuite în perioada Crăciunului la colectivităţile de bătrâni şi copii aflaţi în dificultate. 

 

Sumele de bani adunate în perioada următoare iniţierii campaniei "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" vor fi folosite pentru cumpărarea tradiţionalelor cadouri de Crăciun, cadouri de care vor beneficia copii şi bătrânii din municipiul Craiova.

 

Celelalte obiecte (haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc.) donate în cadrul acestui proiect, vor fi distribuite, direct, la familii cu o situaţie socială deosebit de grea din judeţul Dolj, prin intermediul primăriilor locale.

 

De aceea, cu cât sumele şi obiectele donate vor fi mai mari şi mai multe, cu atât mai mulţi oameni se vor bucura de sărbătoarea Crăciunului.

 

Am credinţa că prezentul proiect, bazat pe sentimente umanitare, pe generozitate şi afecţiune, se va constitui într-un element de repoziţionare a profesiei noastre în viaţa socială a Cetăţii şi va împlini şi pe plan sentimental menirea noastră ca indivizi.

 

Detalii despre evoluţia acestui proiect vor fi publicate periodic pe site-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro.

 

 

    Prof.univ.dr.

  Ion Turculeanu

         Avocat

Decanul Baroului Dolj