Informații privind cazarea participanților pe durata Campionatului Național de Fotbal al Avocaților – Craiova, 19-22 aprilie 2012

 

COMUNICAT


Comitetul de organizare a negociat pentru echipele înscrise la Campionatul Național de Fotbal al Avocaților tarife preferențiale la Hotel Jiul***.


Astfel, pe durata Campionatului, oferta Hotelului Jiul*** este: 160 Lei/cameră dublă/noapte, cu mic dejun inclus. Tariful este valabil atât pentru jucători, cât și pentru însoțitori.
Hotel Jiul*** este amplasat chiar în centrul Craiovei, la kilometrul 0, pe bulev. Calea București, nr. 1-3.
Rezervările se vor face direct de către echipele participante, la telefon: 0744.491.914 - persoană de contact, doamna Mirela Scorleanu.


Având în vedere apropierea iminentă a Festivalului Internațional Shakespeare, găzduit de Craiova în perioada 23 aprilie - 3 mai 2012, festival ce se va bucura de o numeroasă participare internațională, rugăm echipele înscrise la comPetițIe să se grăbească îN a efecTua reZervările necesarE, existând riscul limitării numărului de locuri alocate participanților la Campionatul Național de Fotbal al Avocaților.

 

 Directorul competiției,
    Av. Mihai Dragoș Nicu
   Membru al Consiliului Baroului Dolj