Invitație: „Prelegerile Hexagonului” la Facultatea de Drept a Universității din Craiova, invitat prof. univ. dr. H.C. Valeriu Stoica, avocat.

Avocații din Baroul Dolj sunt invitați în data de vineri, 26 mai 2023, de la ora 16.00, în Aula Magna „Ion Dogaru” a Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, la prelegerea susținută de domnul prof. univ. dr. H.C. Valeriu Stoica, având ca temă „Despre noțiunile de lucru, bun și drept patrimonial în dreptul civil român”.

Evenimentul, ce va fi moderat de domnul prof. univ. dr. Gabriel-Edmond Olteanu, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiovași avocat în Baroul Dolj, va fi un veritabil regal juridic și se încadrează în proiectul academic „Prelegerile Hexagonului”, care aduce în fața studenților și juriștilor craioveni profesori din celelalte centre universitare, mari personalități din domeniul dreptului românesc, pentru a promova colaborarea academică națională și dezvoltarea cercetării juridice.

Reamintim faptul că domnul prof. univ. dr. H.C. Valeriu Stoica este, totodată, și un avocat de mare prestigiu, membru în Baroul București, iar în anul 2017 a fost distins cu Premiul „Avram Iancu”,acordat de Baroul Dolj pentru activitatea profesională deosebită, cu rezultate remarcabile în planul jurisprudenţei, doctrinei şi în cel al operei de legiferare, întru respectarea ideii călăuzitoare din testamentul Eroului Naţiunii Române, potrivit căreia „luptătorii cu arma legii vor putea scoate drepturile naţiunei.

 

Av. Mihai-Dragoș Nicu

Decanul Baroului Dolj

 

 

https://www.juridice.ro/683541/prof-univ-dr-h-c-valeriu-stoica-participa-la-prelegerile-hexagonului-la-facultatea-de-drept-a-universitatii-din-craiova.html