MARIA TĂNASE SYMPHONIC

Craiova, 05 mai 2018

Spectacol de excepţie la Sala Polivalentă Craiova

Maria Tănase Symphonic, un regal muzical

 

Creativitate artistică, unicitate şi muzicalitate desăvârşită. Filarmonica Oltenia Craiova vă invită sâmbătă, 5 mai 2018, de la ora 21.00, la spectacolul extraordinar Maria Tănase Symphonic.

 

După memorabilele „Mozart Rocks" (concertul de rock simfonic din 2013) şi „Vivaldi Colours" (show-ul de fuziune între muzica pop şi cea clasică din 2014), cel mai aşteptat eveniment al primăverii va fi un impresionant omagiu dedicat doamnei cântecului românesc, Maria Tănase, unde acordurile muzicii clasice vor rezona cu frumuseţea melodică a temelor autentice româneşti.

 

Spectacolul se bucură de o distribuţie de excepţie, ce îi va reuni, pe aceeaşi scenă, pe Loredana Groza - artistă cunoscută pentru prezentarea în manieră proprie a unor celebre cântece populare româneşti - şi pe interpreţii Dinu lancu Sălăjanu şi Emilia Dorobanţu.

 

„Este o mare onoare şi o mare şansă pentru mine să cânt în acest concert. Va fi un spectacol extraordinar şi abia aştept să fiu din nou împreună cu publicul din Craiova. Vă aştept, pe 5 mai, la Sala Polivalentă!", a declarat Loredana Groza.

 

La reuşita evenimentului îşi aduc importanta contribuţie Orchestra Simfonică şi Corala Academică ale Filarmonicii "Oltenia" Craiova, dirijor şi orchestrator fiind Marius Hristescu. În urma reputaţiei de compozitor şi orchestrator dobândite, artişti valoroşi ai momentului din industria muzicală românească i-au solicitat colaborarea: Nicu Covaci (Phoenix), Loredana Groza, Marius Bodochi, Linda şi Costel Busuioc.

 

„Este o iniţiativă culturală de suflet, care se adresează publicului larg din Craiova şi nu numai, o abordare modernă a Filarmonicii Oltenia Craiova, pusă în scenă într-un cadru neconvenţional. Ne dorim aducerea fenomenului artistic mai aproape de comunitate, într-un cadru cu totul deosebit, cu artişti importanţi din România, care vin cu drag pentru Craiova şi pentru ceea ce a însemnat Maria Tănase. Va fi un spectacol care impresionează prin energia artiştilor prezenţi pe scena Sălii Polivalente şi care transmite emoţia unui eveniment de asemenea anvergură", a declarat Gabriel Zamfir, managerul Filarmonicii Oltenia Craiova.

 

Biletele pentru spectacolul Maria Tănase Symphonic au fost puse în vânzare la Agenţia de Bilete a Filarmonicii Oltenia Craiova - telefon: 0251.414.698 şi online, pe site-urile myticket.ro si entertix.ro.

 

MARIA TAÑASE Symphonic

 

SALA POLIVALENTA CRAIOVA

SÂMBĂTĂ 05 MAI 2018 Ora 21:00