Premieră: Lansare program AIDA Law în cadrul Conferinței ”Impactul tehnologiei asupra profesiei de avocat” - vineri, 14 februarie 2020

 

          AIDA Law by Holisun este un program unic, dedicat avocaţilor şi cabinetelor de avocatură.  Menit să eficientizeze relaţia cu partenerii şi creşterea gradului de satisfacţie al clienţilor, AIDA Law va genera o economie medie de 500 euro/lună pentru fiecare utilizator.

            Poţi testa GRATUIT AIDA Law timp de 30 de zile, iar oferta este dedicată membrilor Baroului Dolj. Vei descoperi un mod unic de lucru, mult mai eficient şi plăcut.

Pentru mai multe informaţii despre AIDA Law click aici!

Holisun este o companie românească de renume, cu aproape 20 de ani de experienţă, care gestionează proiecte de cercetare în IT de milioane de euro, derulează contracte comerciale în Europa, Statele Unite, Asia şi Orientul Mijlociu.

            Cu o vastă experienţă nu doar în ceea ce înseamnă automatizarea business-urilor dar și în securitatea aeroportuară, domeniul medical, agricultură, realitatea augmentată, sectorul public și industry 4.0.

            Holisun este singurul partener român în Divizia Research & Development din cadrul Electrolux Group (al doilea mare producător de electrocasnice din lume) și Divizia Militară a Airbus Group.