ŞEDINŢELE COMISIEI PERMANENTE ŞI CONSILIULUI UNIUNII NAŢIONALE A BAROURILOR DIN ROMÂNIA ORGANIZATE LA CRAIOVA ÎN PERIOADA 9-11 OCTOMBRIE 2009

Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj

 COMUNICAT

1 octombrie 2009

 

ŞEDINŢELE COMISIEI PERMANENTE ŞI CONSILIULUI

UNIUNII NAŢIONALE A BAROURILOR DIN ROMÂNIA

ORGANIZATE LA CRAIOVA ÎN PERIOADA 9-11 OCTOMBRIE 2009

 

 În perioada 9-11 octombrie 2009 vor avea loc la Craiova şedinţele Comisiei Permanente şi Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România (U.N.B.R.).

 

Consiliul U.N.B.R. reuneşte peste 100 de avocaţi, se întruneşte trimestrial şi este alcătuit din decanii barourilor şi reprezentanţii barourilor aleşi potrivit normei de reprezentare stabilite în statutul profesiei.

 

Având în vedere că au trecut 81 de ani de când oraşul nostru a fost gazda reprezentanţilor avocaţilor din România (Congresul Avocaţilor din România din 7-9 septembrie 1928), dar şi importanţa organizării unui asemenea eveniment pentru Baroul Dolj, a doua oară în istoria sa, avocaţii doljeni salută deciziile domnului avocat doctor, Gheorghe Florea, preşedintele U.N.B.R., de convocare a Comisiei Permanente şi a Consiliului U.N.B.R. la Craiova.

 

Pentru a marca evenimentul, Primarul municipiului Craiova va adresa salutul său membrilor Consiliului UNBR iar Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova a cedat Baroului Dolj spectacolul "Măsură pentru măsură" de William Sheakespeare organizat în cinstea profesiei de avocat în ziua de sâmbătă, 10 octombrie 2009, începând cu ora 1800.

 

    Prof.Univ.Dr.                                      

  Ion Turculeanu                                     

         Avocat                                                      

Decanul Baroului Dolj