Selecția participanților la cursurile comune pe teme orizontale care vor avea loc în Vidin, Bulgaria pentru două grupe a câte 10 persoane din România în perioadele 23-25 februarie și 23-25 martie 2018

Urmare a procesului încheiat data de 21.10 2017, au fost selectați membrii grupului țintă ai  proiectului “Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria.

În cadrul activității A11 - Organizarea  unor joint trainig session pe  teme orizontalese vor organiza 4 sesiuni comune (joint trainig sesion), două în România și două în Bulgaria, care vor fi susținute de câte 3 experți de o parte și de alta a graniței pe următoarele teme: 

  • oportunități  egale şi nediscriminare,
  • șanse egale între bărbați și femei,
  • dezvoltarea durabilă.

La această activitate vor participa 20 de persoane, membri ai grupului țintă din România. Astfel, două grupe a câte 10 membri ai grupului țintă din România se vor deplasa la Vidin, prima grupă în perioada 23-25 februarie 2018 și a doua grupă în perioada 23-25 martie 2018.

Programul derulării activităților va fi elaborat și comunicat în timp util. În timpul celor două sesiuni comune va fi asigurat serviciul de interpretariat. De asemenea, va fi asigurată cazarea persoanelor care vor participa la joint trainig sesion pe teme orizontale.

Primul pas în procesul de selecție al celor patru grupe a câte 10 membri ai grupului țintă interesați să participe la această activitate este înscrierea on-line. Astfel toţi membrii grupului ţintă vor primi un email şi în vederea înscrierii vor putea accesa un link. Membrii grupului țintă care nu vor primi acest email, sunt rugați să comunice adresa corectă de email prin transmiterea unui e-mail la adresa info@jurisCBP.ro.

Înscrierea pentru Activitatea A11 - Organizarea  unor joint trainig session pe  teme orizontalese va face până în ziua de duminică, 21 ianuarie 2018. În cazul în care vor fi mai multe solicitări, criteriul de selecție va fi punctajul realizat la înscrierea în grupul țintă. În caz de egalitate a punctajului vor avea prioritate primele persoanele care s-au înscris prin accesarea linkului de mai sus.

Informații suplimentare se găsesc pe site-ul proiectului www.jurisCBP.ro:

  • Metodologia de selecție a membrilor grupului țintă care vor participa la joint trainig session.
  • Anunț pentru selecția membrilor grupului țintă care vor participa la joint trainig session pe teme orizontale.

Echipa de implementare a proiectului.

 

Centrului Juridic Transfrontalier Român
Înființat în cadrul Baroului Dolj (Romania)
Bdl. Carol I, nr. 1, bl. 17D mezanin
Craiova, cod postal 200678, Jud. Dolj, Romania
Tel. 40351408430, Fax 40251413940
E-mail info@jurisCBP.ro
Web www.jurisCBP.ro