Sesiune de dezbateri Noul Cod Civil și Noul Cod de Procedură Civila - București, 19 octombrie 2012

 

Pentru prima dată în România se desfășoară o sesiune de dezbateri dedicată Noului Cod Civil și Noului Cod de Procedură Civilă, cu participarea Fostului Ministru de Justiție și Procuror General al Quebec-ului, Dnul Gil Remillard și Dnul Jeffrey Talpis, autoritate mondială în dreptul internațional privat. Sesiunea de dezbateri este organizată de UGIR București, Universitatea "Titu Maiorescu" din București, DK EVENTS și Asociația Sinergia.

Deschiderea oficială a Lexpedia va avea loc în data de 19 Octombrie 2012 cu participarea următorilor invitați: Prof. univ. dr. Mona Pivniceru - Ministrul Justiției, Lect. univ. dr. Simona Maya Teodoroiu - Secretar de Stat în Ministerul Justiției.
De asemenea, cei mai buni specialițti în drept din România vor da răspunsuri punctuale pentru toți profesioniștii domeniului. Printre lectorii din România se numară: Prof. univ. dr. Robert Iosif Urs - Președintele Consiliului de Administrație al Universității "Titu Maiorescu" din București, Prof. univ. dr.  Smaranda Angheni - Rector al Universității "Titu Maiorescu" din București, Jud. Bacu Vasile - Judecător Curtea de Apel București, Jud. Corina Corbu - judecător în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Prof. univ. dr. Gabriel Boroi - Rector al Universității "Nicolae Titulescu" din București, Av. Conf. univ. dr. Gabriela Răducan, Conf. univ. dr. Claudiu Dinu, Av. dr. Radu Rizoiu - Senior Partner Stoica și Asociații, Baroul București.

Unul din subiectele pe care se va pune accent anul acesta este „Fiducia și administrarea bunurilor altei persoane" abordata pe larg și supusă dezbaterii chiar de către profesorul canadian Jeffrey Talpis. Dumnealui va răspunde tuturor întrebărilor legate de această temă pe care le vor lansa participanții în sala de dezbateri.

Vă rog să susțineți acest eveniment prin transmiterea informațiilor despre LexPedia și posibilitatile de înscriere către membrii Uniunii Naționale a Barourilor din România pentru ca dumnealor să aibă acces la acest tip de informații care le sunt cu siguranță utile în activitatea zilnică.

Accesul la eveniment este condiționat de o taxă de 200 EURO TVA. Taxa include: acces la sesiunea de dezbateri, acces la pauzele de cafea, acces la pauza de prânz, geanta LexPedia 2012. Înscrieri pe www.dkevents.ro.

Pentru mai multe informații, vă recomandăm să contactați organizatorii la: Tel/Fax: 021.231.27.36; 021.231.91.84, 021.231.94.39; E-mail: office@dkevents.ro; andra@dkevents.ro.

 

Cu respect,
   Dr. Eugen Olteanu, Președinte Ordinul Consilierilor Juridici din România

Persoana de contact: Andra Teodorescu, Tel: 0736 661 054, E-mail: andra@dkevents.ro