Baroul Dolj - Proiect umanitar FII BUN ȘI DĂRUIEȘTE DE CRĂCIUN

Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj

 

"FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN"

2014

 

Stimaţi colegi,

 

"FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" este o campanie de ajutorare a copiilor şi bătrânilor nevoiaşi din comunitatea noastra. Campania este realizată de Baroul Dolj încă din anul 2007 şi constă în colectarea la sediul Baroului Dolj de bani, haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc. care vor fi distribuite în perioada Crăciunului la colectivităţile de bătrâni şi copii aflaţi în dificultate.

 

Sumele de bani adunate în perioada următoare iniţierii campaniei "FII BUN SI DARUIEŞTE DE CRĂCIUN" vor fi folosite pentru sprijinirea copiilor cu rezultate bune la învățătură care provin din familii cu posibilități materiale reduse, din mediul rural.

 

Celelalte obiecte (haine şi încălţăminte, pături, jocuri şi jucării, etc.) donate în cadrul acestui proiect, vor fi distribuite, direct, la persoane cu o situaţie socială deosebit de grea din judeţul Dolj, prin intermediul Asociaţiei Vasiliada, partener de tradiţie al Baroului Dolj în derularea campaniei FII BUN ŞI DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN.

 

Cu cât sumele şi obiectele donate vor fi mai mari şi mai multe, cu atât mai mulţi oameni se vor bucura de sărbătoarea Crăciunului.

 

Am credinţa că prezentul proiect, bazat pe sentimente umanitare, pe generozitate şi afecţiune, se va constitui într-un element de repoziţionare a profesiei noastre în viaţa socială a Cetăţii şi va împlini şi pe plan sentimental menirea noastră ca indivizi.

 

Donaţiile se pot face la sediul Baroului Dolj sau prin virament bancar:

- în lei: cont nr. RO41 RNCB 0134 1087 9377 0001 deschis la BCR CRAIOVA (SWIFT: BCR RO BU; Adresa: Craiova, str. Doljului, nr. 1B, jud. Dolj) de Asociatia DEM D. STOENESCU (CIF 25382941);

- în euro: cont nr. RO31 BRDE 170S V815 5820 1700 deschis la BRD - Groupe Société Générale, Sucursala Craiova (SWIFT: BRDE RO BU; Adresa: Craiova, str. Bld. Carol I, nr.4, bl. M6, jud. Dolj) de Baroul Dolj (CIF 4553658);

 

Detalii despre evoluţia acestui proiect vor fi publicate periodic pe site-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro.

 

Prof.univ.dr.

Ion Turculeanu

Avocat

Decanul Baroului Dolj

 

Baroul Dolj - DONATII Fii Bun - Campanie 2014 FINAL s

 

 

Afis